Меморијал Александар Анастасов 2021 и Куп на Скопје 2021

Оваа година, за прв пат се одржува меморијалниот турнир во чест на нашата легенда Александар Анастасов, како и Куп на Скопје. Во продолжение ги имате поканите

Меморијал Аександар Анастасов 2021

Куп на Скопје 2021