Љупчо Тодоровски – Упа

Со голема тага ги известуваме нашите пријатели дека Љупчо Тодоровски – Упа, предсетателот на Мечувалечкиот клуб Победник и член на Извршниот одбор на Мечувачлечката федерација на Северна Македонија, почина вчера. Изразуваме искрено сочувство до неговата фамилија и неговите пријатели.