Извештај за наменски потрошени средства од даночно ослободување

Денес поднесовме извештај за наменски потрошени средства од даночно ослободување за Мечувалечката федерација на Северна Македонија, како и за клубовите на кои им се доделени ваучери за 2021 година. Извештајот е поднесен до Агенцијата за млади и спорт.

Комплетниот извештај се наоѓа на следниот линк:

Извештај за наменски потрошени средства

13 03.2022 Куп Владимир Шуманов 2022

Senior Men’s Epee
Sunday, 13 March, 2022 – 10:00Final Results

PlaceNameClub(s)Country
1SRBINOSKI PetarMK BOREC MKD 
2ALEKSANDROVSKI TomiMK RABOTNICKI MKD 
3TDAMJANOSKI PetarMK ESKRIM MKD 
3TNIKOLOVSKI NikolaMK ESKRIM MKD 
5ALEKSANDROVSKI MatejMK RABOTNICKI MKD 
6TODOROVSKI MatejMK ESKRIM MKD 
7BOZINOVSKI SimonMK ESKRIM MKD 
8ALEKSANDROVSKI MarjanMK POBEDNIK MKD 
9JOVCHEVSKI ViktorMK RABOTNICKI MKD 
10TRPKOVSKI PavelMK ESKRIM MKD 
11GAJDOV GorazdMK POBEDNIK MKD 
12VELICKOSKI JovanMK ESKRIM MKD 
13BUNDALESKI OgnenMK ESKRIM MKD 
14DESPOTOVSKI AleksaMK ESKRIM MKD 

Senior Women’s Epee
Sunday, 13 March, 2022 – 12:00Final Results

PlaceNameClub(s)Country
1BLAZEVSKA DafinaMK ESKRIM MKD 
2KOCEVSKA NedaMK ESKRIM MKD 
3TDAMJANOSKA IskraMK ESKRIM MKD 
3TSERAFIMOV PelaMK BOREC MKD 
5MILOSHEVSKA SonjaMK POBEDNIK MKD 
6IGNJATOVSKA LinaMK POBEDNIK MKD 

Cadet Men’s Epee
Sunday, 13 March, 2022 – 09:00Final Results

PlaceNameClub(s)Country
1DAMJANOSKI PetarMK ESKRIM MKD 
2TODOROVSKI MatejMK ESKRIM MKD 
3TTRPKOVSKI PavelMK ESKRIM MKD 
3TDESPOTOVSKI AleksaMK ESKRIM MKD 
5BOZINOVSKI SimonMK ESKRIM MKD 
6BUNDALESKI OgnenMK ESKRIM MKD 
7GAJDOV GorazdMK POBEDNIK MKD 

Cadet Women’s Epee
Sunday, 13 March, 2022 – 09:00Final Results

PlaceNameClub(s)Country
1KOCEVSKA NedaMK ESKRIM MKD 
2DAMJANOSKA IskraMK ESKRIM MKD 
3TSERAFIMOV PelaMK BOREC MKD 
3TBLAZEVSKA DafinaMK ESKRIM MKD 
5MILOSHEVSKA SonjaMK POBEDNIK MKD 
6IGNJATOVSKA LinaMK POBEDNIK MKD