Olimpici Grand Prix 3 – 04.01.2020

Резултати U13 (kids)
Добри вести од денешниот U13 турнир, на кој се појавија дури 145 момчиња и 111 девојки до 13 години.

Во натпреварите по групи, Тодоровски Матеј и Бундалески Огнен имаа по 5 победи и 1 пораз, Дамјаноски Петар имаше 4 победи и 2 порази, додека Блажевска Дафина имаше 3 победи и 3 порази.

Конечниот редослед е како во табелата. Честитки до сите, а посебно до Матеј за извонредниот резултат.

Спортист Пласман
Тодоровски Матеј 14
Бундалески Огнен 44
Дамјаноски Петар 73
Блажевска Дафина 74

Online резултати имате тука

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *